Tarkista tilauksesi status täältä
Este- & yleissatulahuovat

Este- & yleissatulahuovat

Löydät valikoimastamme perinteisen tyylikkäät ja hauskan väriset satulahuovat jokaiseen makuun. Englantilaisella satulahuovalla voit luoda helposti ripauksen eleganssia ratsastukseesi.
178 tuotetta

Osta Este- & yleissatulahuovat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Satulahuopia löytyy eri värisiä ja eri tavoin koristeltuja jokaiseen makuun ja budjettiin. Valitse mielialaasi ja lajiisi täydellisesti sopiva satulahuopa Horzen laajasta valikoimasta.

Loputtomat väriyhdistelmät sopivat yhdistettäväksi myös muiden Horzen tuotteiden kanssa. Kosteutta siirtävä vuori ja pehmeä, tikattu vaahtomuovitoppaus tekevät näistä satulahuovista ylellisen pehmeitä ja äärimmäisen miellyttävän tuntuisia hevosellesi. Valitse timantti-, aalto-, tai neliötikattu malli täydentämään sinun ja hevosesi tyyliä. Tarrakiinnitykset ja remmit pitävät satulahuovan paikoillaan ja korkean säkätilan ansiosta huopa ei pääse hankaamaan. Brodeeraus on erinomainen vaihtoehto, kun haluat kustomoida itsellesi täydellisen satulahuovan yksilöllisellä nimellä, logolla tai kuviolla.

Englantilaisten satulahuopien hienostunut tyyli ja kuviointi tekee niistä erinomaisia yleishuopia.

Horzen useiden satulahuopien elegantit tereet lisäävät väriä ja tyylikkyyttä. Valitse perinteinen satulahuopa kilpailuihin ja jotain sähäkämpää tai kimaltelevaa, kun haluat lisätä tyyliisi ripauksen hauskuutta. Kirkkaat värit ja yhteensopivat koristeet tuovat esiin persoonallisuuttasi ja tekevät vaikutuksen seuraavassa valmennuksessa, kilpailuissa tai rennolla maastolenkillä. Englantilaisten satulahuopien suorakulmainen muotoilu sopii erinomaisesti rentoon arkiratsastukseen tai esteratsastukseen.