Eskadron Pintelit

Eskadron Pintelit

Eskadron pintelit sopivat yhteen muiden Eskadronin mallistojen tuotteiden kanssa. Luo tyylikäs ulkonäkö tallilla yhdistämällä samansävyiset tai tehosteväriset pintelit muiden Eskadron varusteiden kanssa.

10 tuotetta
Eskadron Essence 22/23 fleecepintelit
Uusi

Eskadron

Essence 22/23 fleecepintelit

39,95 €
Saatavilla heti
Eskadron Platinum 22 Acrylic Lurex villapintelit
Uusi

Eskadron

Platinum 22 Acrylic Lurex villapintelit

50,95 €
Saatavilla heti
Eskadron Platinum 22 Stamped fleecepintelit
Uusi

Eskadron

Platinum 22 Stamped fleecepintelit

44,95 €
Eskadron Classic Sports SS22 fleecepintelit

Eskadron

Classic Sports SS22 fleecepintelit

41,50 €
Saatavilla heti
Eskadron Climatex pintelipatjat, 32 cm

Eskadron

Climatex pintelipatjat, 32 cm

72,95 €
Eskadron fleecepintelit

Eskadron

fleecepintelit

27,95 €
(2)
Eskadron Heritage AW21 Fleece pintelit

Eskadron

Heritage AW21 Fleece pintelit

42,95 €
Saatavilla heti
Eskadron Classic Sports AW21 fleecepintelit (pakkauksessa 4 kpl)
OVH -15%

Eskadron

Classic Sports AW21 fleecepintelit (pakkauksessa 4 kpl)

33,11 €
OVH: 38,95 €
Saatavilla heti
Eskadron Elastic pintelit

Eskadron

Elastic pintelit

34,95 €
Eskadron Elastic Climatex pintelit

Eskadron

Elastic Climatex pintelit

52,95 €
(1)
Osta Eskadron Pintelit at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Eskadron pintelit, jotka sopivat yhteen jo omistamiesi varusteiden kanssa

Riippumatta siitä, mikä Eskadronin malliston riimu tai satulahuopa sinulla on, löydät niiden kanssa yhteensopivat pintelit täältä. Voit valita vapaasti Rideeatsleeprepeat-, Platinum- tai Heritage-malliston pintelit - joka tapauksessa täydellinen tyyli on taattu.

Upean ulkonäön lisäksi pintelit ovat myös erinomaisen laadukkaat. Tarrakiinnitysten ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, pysyvätkö pintelit hyvin kiinni. Myös ponien omistajat löytävät etsimänsä Eskadronin mallistosta, jossa on sekä 3,5 m ja 2,8 m pitkiä pinteleitä.

Anna Eskadronin upeanväristen pintelien inspiroida päivittäisessä treenissä. Valitse joko satulahuopaasi tai ratsastusasuusi sointuvat pintelit, jolloin ihastuttava tyyli taattu.

Eskadron pinteleitä käytetään eri tarkoituksiin. Eskadron Platinum pintelit on suunniteltu käytettäväksi kilpailuissa ja tapahtumissa. Tässä tilanteessa ulkonäkö on hyvin tärkeää, joten kaikki neljä jalkaa pintelöidään samalla tavalla. Siksi Eskadron Platinum pinteleitä myydään myös neljän kappaleen setteinä.

Pinteleitä käytetään lisäksi suojaamaan hevosen jalkoja iskuilta, ruhjeilta ja ylirasitukselta. Tämä ei koske vain lämminverisiä hevosia vaan myös poneja. Esimerkiksi Eskadronin poneille suunnitellut fleecepintelit ovat hyvin suosittuja. Ponipinteleitä myydään myös neljän kappaleen setteinä. Pintelit voi laittaa suoraan hevosen tai ponin ihoa vasten. Usein on kuitenkin parempi käyttää pintelipatjoja. Ne parantavat ilmankiertoa pintelöidyssä jalassa. Niitä voi käyttää myös voiteiden ja rasvojen kanssa.