Mid Season SALE
Eskadron Heritage 2022 Mallisto
Eskadron Heritage 2022 Mallisto

Eskadron Heritage 2022 Mallisto

Eskadron Heritage-mallisto heijastelee englantilaistyylisen ratsastuksen tyylejä ja värejä. Kermanväriset yksityiskohdat tekevät Heritage-malliston tuotteista viehättäviä ja tyylikkäitä. Malliston riimuissa, loimissa ja satulahuovissa on muodikkaita, pronssinvärisiä yksityiskohtia.

40 tuotetta
Osta Eskadron Heritage 2022 Mallisto at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Eskadron Heritage mallisto

Hillityn värinen Eskadron Heritage mallisto julkaistaan vuosittain loppuvuodesta. Malliston värit ovat rauhallisia sävyjä yhdistettynä tyylikkäisiin metalliosiin. Eskadron Heritage-logo viimeistelee luonnollisesti tyylin. Kuten myös muissa Eskadronin mallistoissa, myös Heritage-mallistossa on riimuja tekoturkisvuorella ja upealla, kiiltävällä viimeistelyllä. Tietenkin löydät yhteensopivat Eskadron Heritage pintelit, suojat ja korvahuput. Erilaiset satulahuovat Cotton- ja Big Square-malleista Glossy-malliin viimeistelevät treenityylisi.

Pienemmälle nelijalkaiselle ystävällesi mallistossa on Eskadron Heritage koiran takki tämän vuoden väreissä. Kuivatusloimet, ratsastusloimet ja ulkoloimet ovat myös osa Eskadron Heritage-mallistoa. Lisäksi mallistossa on muita tuotteita, kuten laukkuja ja kasseja sekä riimunnaruja. Eskadron Heritage malliston tuotteet sopivat yhteen Eskadron Fanatics malliston kanssa, ja Eskadron Classic Sports malliston tuotteet sopivat yhteen Pikeurin mallistojen kanssa. Koska tuotteita on hyvin rajoitettu määrä, kannattaa olla nopea!