Säästä 30 % kaikista Horze Avalanche loimista*
Säästä nyt

Englantilaiset suitset

Englantilaisista suitsista löytyy useita erilaisia malleja kuten suositut hackamore-suitset treeneihin tai kilpailuihin. Suitsia löytyy laaja valikoima jokaiseen lajiin ja kaikkiin mieltymyksiin sopivia.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
112 tuotetta

Englantilaiset suitset on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja saatavilla on erilaisia kuolaimettomia vaihtoehtoja, kuten klassinen hackamore.

Englantilaiset suitset ovat tyyliltään klassisia ja ne on valmistettu erinomaisella ammattitaidolla. Otsapantoja, turpahihnoja ja ohjia on saatavilla erilaisia, jotta vaativakin ratsastaja voi valita itselleen ihanteellisimman kokoonpanon hevosensa erityisten tarpeiden mukaan. Valitse klassiset, vahvistetut nahkaohjat tai pehmeät nahkaohjat, joita voit käyttää useiden erilaisten kuolainten kanssa. Kuolaimettomaan ratsastukseen perinteinen hackamore on yleensä suosituin vaihtoehto hevoselle, jolla on erityistarpeita. Horzelta löytyy on lukematon määrä erilaisia vaihtoehtoja, kun etsit täydellisiä, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivia englantilaisia suitsia.