Tarkista tilauksesi status täältä
Best Price

Cavalor Electroliq Balance, 1 L

€ 32,00
Hinnat sisältävät alv:n
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Nestemäinen seos elektrolyyttejä ja nopeasti imeytyviä vitamiineja helpottamaan nopeaa palautumista kilpailusta, treenistä tai kuljetuksesta

Käyttötarkoitus

Elektrolyytit (kalium, kloridi ja natrium) yhdistettynä riittävään nesteytykseen takaavat solujen optimaalisen aineenvaihdunnan. Hevosen hikoillessa runsaasti raskaan harjoituksen aikana, stressin vuoksi tai korkeissa lämpötiloissa, se menettää paljon elektrolyyttejä. Tällöin lihassolujen aineenvaihdunta hidastuu ja lihasten toiminta hidastuu. Se voi johtaa lihasten heikentymiseen ja lihaskramppeihin. Ankaran harjoituksen ja runsaan hikoilun jälkeen on ensiarvoisen tärkeää palauttaa elimistön elektrolyyttitasapaino mahdollisimman nopeasti. Suositelemme antamaan elektrolyyttejä sekoitettuna 1 kg:aan helpostisulavaa rehua tunnin sisällä suorituksen päättymisestä. Hevosella tulee aina olla raikasta vettä saatavilla.

Cavalor Electroliq Balancen etu on sen herkullinen maku, joka varmistaa sen, että hevonen hyväksyy sen nopeasti. Nestemäisyys on käytännöllinen vaihtoehto jauheisiin verrattuna. Neste jakautuu tasaisesti rehuun niin, ettei mitään mene hukkaan tai jää ämpärin pohjalle.

Vinkki:

Käytä Cavalor Electroliq Balancea erityisesti kuumina päivinä, raskaan harjoituksen jälkeen tai pitkäaikaisen kuljetuksen aikana. Niille hevosille, jotka juovat vähemmän (koska vesi maistuu erilaiselle) kun ne on kuljetettu toiselle tallille tai uuteen paikkaan, Electroliq Balancen lisääminen juomaveteen voi olla ratkaisu. On kuitenkin viisasta kokeilla ensin kotona, juoko hevonen riittävästi vettä, johon Electrolic Balance on sekoitettu. Kilpailujen aikana voit käyttää Cavalor Energy Booster'ia (tuubissa oleva tahna), joka sisältää myös elektrolyyttejä, sekä B-vitamiineja ja aminohappoja.

Tuotteen koostumus ja turvallisuus

Cavalor Electroliq Balance sisältää natriumia, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, fruktoosia ja dekstroosia. Nykytutkimukset osoittavat, että fruktoosista voi olla hevoselle hyötyä. Fruktoosi voi edesauttaa elektrolyyttien imeytymistä ja kulkeutumista. Ruokahalun lisäämiseksi Cavalor Electrolic Balanceen on lisätty omenan makua.

Annostelu

Cavalor Electroliq Balance sekoitetaan juomaveteen tai rehuun: 30-50 ml / päivä. Maks. 100 ml / päivä.

Pakkaus

1000 ml pullo annostelukorkilla.

FAQ

Onko nestemäisen elektrolyyttilisän ja elektrolyyttijauhelisän välillä eroa?

Ei, mutta joidenkin hevosenomistajien mielestä nestemäinen elektrolyytti on kätevämpi kuin jauhemainen.

Miksi minun kannattaa valita elektrolyyttiseos tavallisen suolakiven sijaan?

Tasapainoinen elektrolyyttisekoitus sisältää joukon elektrolyyttejä ja ravintoaineita, jotka korvaavat kovasta harjoituksesta aiheutuneen elektrolyyttien menetyksen. Tavallinen suolakivi korvaa vain natriumin ja kloridin menetyksen.

Tuleeko elektrolyyttejä käyttää ennen vai jälkeen harjoituksen?

Elektrolyytit eivät varastoidu elimistöön toisin kuin monet muut ravintoaineet. Kaikki ylimääräiset elektrolyytit poistuvat virtsan mukana. Et voi antaa elektrolyyttejä ennen kilpailua, vaan ne on annettava hevoselle fyysisen harjoittelun jälkeen. Puutoksia voidaan ennaltaehkäistä antamalla elektrolyyttejä sitä mukaa, kun niitä kulutetaan (harjoituksen aikana ja sen jälkeen). Vaikkei elektrolyyttien antamisessa etukäteen ole hyötyä, niiden antaminen muutamaa tuntia ennen kilpailua voi olla järkevää.

Tuote numero: 25422

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Cavalor Electroliq Balance, 1 L