« Takaisin / / /

Effol Effol Friend-Snacks Original makupalat, 1,1 kg

5,50 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1.1 kg (5,00 € / kg)
Säästä 20€ EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SPRING-HZ
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 02.04.2023 asti.
Våri: Multi Languages
Multi Languages Effol Friend-Snacks Original makupalat, 1,1 kg
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Luonnonmukainen makupala hyvälle ystävälle.

Hyvät ystävät ansaitsevat palkinnon. Mieluiten sellaisen, mikä ei ole vain maukas, vaan myös terveellinen.Effol Friend-Snacks makupalat on valmistettu terveellisestä viljasta, ja niissä on paljon kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Hitunen ruokosokerimelassia tekee ne maukkaiksi ja luonnolliset makuaineet tuovat vaihtelua.Effol makupalat ovat paras tapa palkita nelijalkaista ystävääsi.Täydennysrehu hevosille ja poneille.

Teknisiä lisätietoja:

Ravintoainesisältö:raakaproteiini 10,9 %, raaöljyt ja rasvat 3,4 %, raakakuitu 9,5 %, raakatuhka 10,2 %, kalsium 2,2 %, fosfori 0,7 %, natrium 0,04 %.Lisäravinteet per kg:Lisätyt ravintoaineet:105,00 mg rautaa (E1) (rauta(II)sulfaatti, monohydraatti).Ainesosat:50,5 % vehnälesettä, 19,0 % ohraa, 10,2 % kauralesettä, 9,4 % maissia, 5,4 % kalsiumkarbonaattia, 5,0 % ruokosokerimelassia.Tuotteen koostumuksessa havaittavat eroavaisuudet johtuvat täysin valmistuksessa käytettävien valmissekoitusten ainesosien mittasuhteiden vaihteluista.Tuotteet on säilytettävä hygieenisesti viileässä ja kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta!.

Tuote numero: 307693

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri:
Talvivarusteet hevoselle