Säästä jopa 20 % koko tilauksesi hinnasta! *
Käytä koodia: SAVEMORE
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Arvoisat asiakkaat,

Koronavirusepidemia on edennyt myrskyn lailla ja muuttanut meidän useimpien elämää dramaattisesti. Ajattelemme myötätunnolla kaikkia, joita kriisi koskettaa, ja jaamme ystäviemme, kollegoidemme, perheidemme ja kotieläimiemme pelon, jonka epävarmat tulevaisuudennäkymät herättävät.

Haluamme painottaa kaikille hallituksen ja terveysviranomaisten antamien ohjeiden noudattamisen tärkeyttä, ja pyydämme teitä kaikkia pitämään huolta perheistänne ja ystävistänne näinä vaikeina aikoina.

Haluamme myös kertoa lyhyesti, kuinka Horze toimii tässä tilanteessa vastaamalla muutamiin mahdollisiin kysymyksiisi tässä:

Toimittaako verkkokauppa tilauksia?

Horzen verkkokauppa toimii tällä hetkellä normaalisti. Kaikki verkkokaupamme ovat auki, ja kaikki tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ovatko toimitukset myöhässä?

Joissain maissa toimitusajat ovat hiukan pidentyneet, mutta tällä hetkellä Horzen tilausten toimituksissa ei ole merkittäviä viivästyksiä.

Ovatko kaikki toimitustavat käytössä?

Jotkut toimituspisteet ovat poissa käytöstä rahtiyritysten ilmoitusten mukaisesti, mutta meillä on kaikissa maissa sinulle sopiva toimitustapa.

Ovatko Horzen myymälät auki?

Useimmat Horze -myymälät ovat avoinna. Aukioloajat ja muu tarpeellinen tieto löytyy myymälöiden Facebook-sivuilta. Kaksi myymäläämme Saksassa, Hannoverissa ja Bremenissä, on suljettu toistaiseksi.

Onko asiakaspalvelu avoinna?

Asiakaspalvelumme on avoinna, tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu@horze.fi.

Hyvää jatkoa ja pidä itsestäsi huolta <3

Terveiset meiltä kaikilta täältä Horzelta