Bucas Smartex

Bucas Smartex

3 tuotetta
Bucas Smartex sadeloimi Bucas Smartex sadeloimi
OVH -12%

Bucas

Smartex sadeloimi

224,40 €
OVH: 255,00 €
(7)
Bucas Smartex Big Neck -sadeloimi Bucas Smartex Big Neck -sadeloimi
OVH -12%

Bucas

Smartex Big Neck -sadeloimi

227,92 €
OVH: 259,00 €
Saatavilla heti
Bucas Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g Bucas Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g
OVH -25%

Bucas

Smartex Rain Pony Turnout Rug with Cooling Function, 0g

149,25 €
OVH: 199,00 €
Saatavilla heti
Osta Bucas Smartex at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Bucas Smartex - Parhaan mukavuuden takaavia sadeloimia

Bucas Smartex tuotteissa yhdistyvät mukavuus ja kestävyys. Ballistisesta nailonista valmistetut ulkoloimet ovat äärimmäisen kestäviä, vedenpitäviä ja hengittäviä. Click'n Go -magneettikiinnitys on erinomaisen helppo, eikä muita solkia tarvita. Näin loimi pysyy hyvin paikallaan ja on hyvin miellyttävä hevosellesi. Stay-Dry vuoren ansiosta Bucas Smartex loimen voi laittaa suoraan märän karvapeitteen päälle raskaan treenin tai pesun jälkeen. Kosteutta siirtävä materiaali kuivattaa hevosesi nopeasti.

Bucas Smartex loimet

Bucas Smartex Rain sadeloimi ilman toppausta pitää hevosesi miellyttävän kuivana lämpötilan ollessa 0-14 asteen välillä. Smartex Medium ulkoloimi 150 g:n toppauksella soveltuu parhaiten -10-12 asteen lämpötiloihin. Kylmällä pakkasella on paras valita Bucas Smartex Extra 300 g:n toppauksella. Kuten muutkin Bucas loimet, myös Smartex-malliston loimista on saatavissa Big Neck-malli, jonka reilumpi kaula-aukko soveltuu erityisesti oreille ja rotevien rotujen hevosille.