Bucas Power Turnout

Bucas Power Turnout

4 tuotetta
Bucas Power -ulkoloimi Bucas Power -ulkoloimi
OVH -15%

Bucas

Power -ulkoloimi

233,75 €
OVH: 275,00 €
(10)
Bucas Power Extra -ulkoloimi, 300 g Bucas Power Extra -ulkoloimi, 300 g
OVH -15%

Bucas

Power Extra -ulkoloimi, 300 g

271,15 €
OVH: 319,00 €
(2)
Bucas Power ulkoloimi, antibakteerinen, stay-dry-vuoraus Bucas Power ulkoloimi, antibakteerinen, stay-dry-vuoraus
OVH -15%

Bucas

Power ulkoloimi, antibakteerinen, stay-dry-vuoraus

254,15 €
OVH: 299,00 €
(1)
Bucas Power Big Neck -ulkoloimi Bucas Power Big Neck -ulkoloimi
OVH -15%

Bucas

Power Big Neck -ulkoloimi

242,25 €
OVH: 285,00 €
(1)
Osta Bucas Power Turnout at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Kestävät ja laadukkaat Bucas Power ulkoloimet

Verrattuna muihin samanpaksuisiin loimiin Bucas Power Turnout loimien käyttölämpötila-alue on huomattavasti laajempi. Tämän ansiosta voit luottaa siihen, että hevosesi on suojattu miellyttävällä tavalla tuulelta ja sateelta, vaikka lämpötila vaihtelisi paljonkin päivän mittaan. Kuten muitakin Bucas-loimia, myös Bucas Power Turnout loimia on saatavissa laajemmalla kaula-aukolla varustettuja Big Neck-malleja sekä korkeammalla kaulaosalla varustettuja High Neck-malleja. Bucas Power Big Neck loimi soveltuu mallinsa puolesta erityisen hyvin hevosille, joilla on vahva kaula ja roteva rakenne. Klassiseen malliin on olemassa irrotettava Bucas Power kaulakappale.

Mikä on Bucas Power ulkoloimen salaisuus?

Erityisen Stay-Dry-vuoren ansiosta loimen voi laittaa hevoselle, vaikka karvapeite olisi vielä märkä treenin tai pesun jäljiltä. Hevonen kuivuu nopeasti Power ulkoloimi päällään eikä sitä tarvitse peittää erikseen jollain muulla. Ballistisesta nailonista valmistettu loimi on erittäin kestävä, mutta sen lisäksi myös vedenpitävä ja hengittävä. Bucas Power loimimalliston loimien sisäpuolella on myös lämpöä heijastava alumiinipinnoite. Lapojen muotolaskokset sekä Click'n Go-etukiinnitys viimeistelevät optimaalisen käyttömukavuuden.

Bucas Power ulkoloimien käyttölämpötila

Bucas Power Light ulkoloimissa ei ole toppausta, ja ne soveltuvat -5-+16 asteen lämpötiloihin. Kylmempiin lämpötiloihin -15 asteeseen asti Bucas Power Medium ulkoloimi 150 g:n toppauksella on hyvä valinta. Kylmällä pakkasella Bucas Power Extra 300 g:n toppauksella on sopiva, jolloin voit päästää hevosesi ulkoilemaan laitumelle rauhallisin mielin pelkäämättä hevosen palelevan.