Osta Sprenger KK Ultra bridong oliivikuolain Sensogan 14 mm | horze.fi

Sprenger KK Ultra bridong oliivikuolain Sensogan 14 mm

€ 150,50
Hinnat sisältävät alv:n
Sprenger KK Ultra bridong oliivikuolain Sensogan 14 mm
Sprenger KK Ultra bridong oliivikuolain Sensogan 14 mm
Valitse koko Kokotaulukko
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Sprenger KK Ultra bridong oliivikuolain Sensogan 14 mm
Kuvaus

Kuvaus

Suositellaan hevosille, jotka pyrkivät välttelemään kuolaimen vaikutusta. Oliivikuolaimet sopivat erinomaisesti hevosille, joiden suun alue on herkkä, sillä se ei aiheuta nipistyksiä huulten alueelle, toisin kuin loose ring-malliset kuolaimet saattavat tehdä. Näiden kuolainten tunnusmerkkinä ovat ovaalin muotoiset renkaat, jotka on yhdistetty kiinteästi suukappaleeseen, joka mahdollistaa kuolaimen tasaisen asennon hevosen suussa. Kuolain ei pääse luisumaan ulos hevosen suusta, sillä suukappale vaikuttaa kielen keskiosaan.KK ULTRA. Kolmipalan keskipala on oliivin muotoinen ja - verrattuna tavallisiin kuolaimiin - se on lyhyempi ja taivutettu 45° eteenpäin. Tämän taivutuksen ansiosta keskipala asettuu erityisen miellyttävällä tavalla kielen päälle.Nämä kuolaimet varmistavat merkittävästi paremman tuntuman ja erityisen hienovaraiset ohjasavut. Innovatiiviset KK ULTRA kuolaimet hyödyntävät hevosen kielen tuntoaistia, joka on yhtä herkkä kuin ihmisilläkin. Kielen aistit ovat äärimmäisen herkät ja siksi hevonen vastaanottaa ohjien kautta saatavat avut entistä tehokkaammin. Kun ohjia kiristetään, KK ULTRA kuolaimen keskipala pysyy kokonaan kielen päällä puristamatta sitä ja aiheuttamatta painetta kitalakeen.Keskipalassa olevat kontaktirenkaat pyörivät kielen päällä. Kuolaimen uudenlaisen asennon takia kielen tuntoaistia saadaan hyödynnettyä tehokkaasti. Ratsastaja pystyy käyttämään tarkempia ja hellävaraisempia ohjasapuja. KK ULTRA -kuolaimen avulla ratsastajan ja hevosen välille saadaan verrattoman tarkka yhteys. Kun vaihdat KK ULTRA kuolaimeen, voit tuntea välittömästi parannuksen ohjastuntumassa. Anatomisesti muotoiltu suukappale on äärimmäisen miellyttävä hevoselle ja lisää joustavuutta sekä mahdollistaa hellävaraisemman apujenkäytön ratsastajalle.


Teknisiä lisätietoja:


Suukappale: kolmipala.Kuolaimen paksuus: 14 mm.Renkaiden halkaisija: 55 mm.Malli: Oliivi.


Tuote numero: 304416

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi