Sprenger KK Ultra bridong oliivikuolain Sensogan 14 mm

159,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: WINTER15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 12.12.2022 asti. Ei voimassa merkkien Muck Boots, Roeckl, Schockemöhle & Pavo tuotteille.
Kokotaulukko
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Takaisin

Kuolaimen pituus mitataan aina kuolainrenkaan sisäreunasta toisen kuolainrenkaan sisäreunaan. Varmista, että kuolain on suorassa. Kuolaimen paksuus mitataan juuri kuolainrenkaan sisäpuolelta. Kuolaimen ollessa hevosen suussa, sen ei tule ylittää hevosen suupieliä sivuista yli 5 mm, kummaltakaan puolelta. 

Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Suositellaan hevosille, jotka pyrkivät välttelemään kuolaimen vaikutusta. Oliivikuolaimet sopivat erinomaisesti hevosille, joiden suun alue on herkkä, sillä se ei aiheuta nipistyksiä huulten alueelle, toisin kuin loose ring-malliset kuolaimet saattavat tehdä. Näiden kuolainten tunnusmerkkinä ovat ovaalin muotoiset renkaat, jotka on yhdistetty kiinteästi suukappaleeseen, joka mahdollistaa kuolaimen tasaisen asennon hevosen suussa. Kuolain ei pääse luisumaan ulos hevosen suusta, sillä suukappale vaikuttaa kielen keskiosaan.KK ULTRA. Kolmipalan keskipala on oliivin muotoinen ja - verrattuna tavallisiin kuolaimiin - se on lyhyempi ja taivutettu 45° eteenpäin. Tämän taivutuksen ansiosta keskipala asettuu erityisen miellyttävällä tavalla kielen päälle.Nämä kuolaimet varmistavat merkittävästi paremman tuntuman ja erityisen hienovaraiset ohjasavut. Innovatiiviset KK ULTRA kuolaimet hyödyntävät hevosen kielen tuntoaistia, joka on yhtä herkkä kuin ihmisilläkin. Kielen aistit ovat äärimmäisen herkät ja siksi hevonen vastaanottaa ohjien kautta saatavat avut entistä tehokkaammin. Kun ohjia kiristetään, KK ULTRA kuolaimen keskipala pysyy kokonaan kielen päällä puristamatta sitä ja aiheuttamatta painetta kitalakeen.Keskipalassa olevat kontaktirenkaat pyörivät kielen päällä. Kuolaimen uudenlaisen asennon takia kielen tuntoaistia saadaan hyödynnettyä tehokkaasti. Ratsastaja pystyy käyttämään tarkempia ja hellävaraisempia ohjasapuja. KK ULTRA -kuolaimen avulla ratsastajan ja hevosen välille saadaan verrattoman tarkka yhteys. Kun vaihdat KK ULTRA kuolaimeen, voit tuntea välittömästi parannuksen ohjastuntumassa. Anatomisesti muotoiltu suukappale on äärimmäisen miellyttävä hevoselle ja lisää joustavuutta sekä mahdollistaa hellävaraisemman apujenkäytön ratsastajalle.


Teknisiä lisätietoja:


Suukappale: kolmipala.Kuolaimen paksuus: 14 mm.Renkaiden halkaisija: 55 mm.Malli: Oliivi.


Tuote numero: 304416

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: