Osta Sprenger KK ULTRA -bridongkuolain, Aurigan/ruostumaton teräs, 14 mm | horze.fi

KK ULTRA -bridongkuolain, Aurigan/ruostumaton teräs, 14 mm

€ 112,95
€ 125,50
Hinnat sisältävät alv:n
Tarjous voimassa vielä
Sprenger KK ULTRA -bridongkuolain, Aurigan/ruostumaton teräs, 14 mm
Sprenger KK ULTRA -bridongkuolain, Aurigan/ruostumaton teräs, 14 mm
Valitse koko Kokotaulukko
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Sprenger KK ULTRA -bridongkuolain, Aurigan/ruostumaton teräs, 14 mm
Kuvaus

Kuvaus

KK ULTRA kolmipalakuolainten ero on tavallisiin kuolaimiin verrattuna se, että niiden keskiosa on tavallista lyhyempi ja se on taivutettu 45 asteen kulmaan. Taivutetun keskiosan ansiosta kuolain lepää tasaisesti ja vakaasti kielen päällä ja mahdollistaa selkeät ohjasavut. Innovatiiviset KK ULTRA kuolaimet ovat äärimmäisen hellävaraiset ja anatomisesti miellyttävät hevoselle ja siten parantavat hevosen ja ratsastajan välistä vuorovaikutusta. Kun ratsastaja vetää ohjista, kuolaimen keskiosa pysyy tasaisesti kielen päällä puristamatta ja kontaktirenkaat pyörivät kielen päällä. Kielen kosketusherkkyys on aktivoitu ja selkeät ohjasavut menevät perille.KK ULTRA kuolain luo verrattoman kontaktin hevosen ja ratsastajan välille. Ero tavanomaisiin kuolaimiin nähden on valtava ja useimmiten voidaan nähdä kehitystä välittömästi siirryttäessä KK ULTRA kuolaimen käyttöön. KK ULTRA luo hevosen ja ratsastajan välille vertaansa vailla olevan harmonian.


Teknisiä lisätietoja:


Paksuus (mm): 14, renkaan koko (mm) 55. Aurigan, renkaat/varret ruostumaton teräs.


Tuote numero: 13212

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
5 / 5
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi