« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Korjaavat romaanit

LeMieux LeMieux Matrix Support Euro Jumping romaani

OVH: -10% alennusta
100,99 €
OVH: 111,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
15€ LAHJA - Joulushoppailuihisi
Kopioi koodi: XMAS
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 17.12.2023 asti.
Våri: Navy
Navy LeMieux Matrix Support Euro Jumping romaani
Black LeMieux Matrix Support Euro Jumping romaani
One size

Tilaa nyt ja hyödy monista eduista:


Pidennetty palautusoikeus 06.01.2024 asti.

Ilmainen toimitus alkaen 99€

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Laajennettu palautusoikeus

Kuvaus

LeMieux Matrix Support Jumping romaani esteratsastukseen lisää mukavuutta satulan alla ja mahdollistaa istuvuuden säätämisen oman ratsastustyylin mukaan. Malli on kehitetty sopimaan useimpien estesatuloiden kanssa, jolloin se viimeistelee ratsastusvarusteesi hillitysti ja hienostuneesti. Tämä romaani takaa vakauden, pidon ja erinomaisen mukavuuden iskuja vaimentavan vaahdon ja pitoa lisäävän ainutlaatuisen silikonipainatuksen ansiosta.

Teknisiä lisätietoja:

Polyesteripuuvillakangas: 60 % polyesteriä, 40 % puuvillaa, 3D verkkomateriaali: 100 % polyesteriä, vaahtomateriaali: 100 % polyesteriä, nauhat: 100 % polyesteriä, tetron materiaali silikonille: 100 % polyesteriä, täytepalat nitriilikumia: accoflex

Pesuohjeet:

Konepesu normaalilla ohjelmalla 30 asteessa. Suositellaan pestäväksi pesupussissa. Venytä muotoonsa kosteana muodon säilyttämiseksi kuivauksen aikana. Varmista, että pesukoneen rumpu on riittävän iso romaanille. Sulje kaikki tarrat huolellisesti ennen pesua. Ilmakuivaus, ei rumpukuivausta.

Tuote numero: KSV9C

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: