« Takaisin / Merkit / LeMieux

LeMieux LeMieux Loire Classic Satin Close Contact estesatulahuopa

OVH: -10% alennusta
80,99 €
OVH: 89,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
15€ LAHJA - Joulushoppailuihisi
Kopioi koodi: XMAS
100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 17.12.2023 asti.
Våri: Fig
Fig LeMieux Loire Classic Satin Close Contact estesatulahuopa
Orchid LeMieux Loire Classic Satin Close Contact estesatulahuopa
Mazarine Blue LeMieux Loire Classic Satin Close Contact estesatulahuopa
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Pidennetty paluuoikeus 31.1.2024 asti.

Kuvaus

Tätä satulahuopaa on kuvailtu tyylikkäimmäksi LeMieuxin koskaan valmistamaksi satulahuovaksi. Loire-mallisto huokuu tyylikkyyttä ja laadukkuutta - ilman pröystäilyä! Satiinikangas antaa näille satulahuoville hohdokkuutta, ja samanaikaisesti ihanan pehmeä ja hengittävä bambuvuori pitää huolen mukavuudesta. 100 % luonnollinen bambuvuori säätelee lämpötilaa sekä siirtää hien tehokkaasti pois. Koko satulahuopa hyötyy uudesta, huolella tutkitusta ja erikoisvalmisteisesta mokkakanttauksesta, joka reunustaa huopaa pehmeästi aiheuttamatta kitkaa. Tämä uusi tekniikka säilyttää satulahuovan muodon sekä kanttauksen profiilin täydellisesti. PU-nahkaista satulavyön suoja-aluetta somistaa kohokuvioitu logo, ja siinä on LeMieuxin tunnusomainen satulavyölenkki sisälenkeillä. Loire Close Contact Square satulahuovan kohokohta on sen ainutlaatuinen metallimerkki nahkapohjalla satulahuovan alakulmassa

Pesuohjeet:

Konepesu matalassa lämpötilassa (suositus 30 astetta). Suositellaan pestäväksi pesupussissa. Pesutabletteja voi käyttää. Ilmakuivaus suojattuna kuumuudelta, ei rumpukuivausta.

Tuote numero: 338079

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: