« Takaisin / Hevonen / Hyönteissuojat / Korvahuput

LeMieux LeMieux Earth korvahuppu

38,45 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Thistle
Thistle LeMieux Earth korvahuppu
Ocean LeMieux Earth korvahuppu
Kokotaulukko
Koko Koko A B C D
M C 22 cm 10 cm 16 cm 23 cm
L F 25 cm 10 cm 18.5 cm 23 cm
XL XF 25 cm 11.5 cm 20 cm 26 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tämä Earth-mallistoon kuuluva tyylikäs ja ympäristöystävällisesti valmistettu korvahuppu lisää varusteidesi vastuullisuutta. Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu korvahuppu ja siinä oleva kierrätetystä kumista valmistettu merkki ovat yhtä ystävällisiä planeetalle kuin sinulle. Virkattu osa on myös valmistettu kierrätyslangasta, ja siinä on RPET-materiaalista valmistettu merkki, joka sointuu taidokkaasti valmistettuun etuosaan. Jätteen vähentämiseksi Earth-merkit on valmistettu kierrätetyistä korteista ja tuotteen pakkaus on biohajoava, joten voit lisätä katseet vangitsevan tuotteen hevosesi varusteisiin kasvattamatta jätevuorta. Ollakseen mukana tekemässä planeetasta vähän paremman kaikille, LeMieux on aloittanut yhteistyön Ecologin kanssa, jolloin jokainen ostos Earth-mallistosta tukee puiden istutusta. Ostamalla yhden tuotteen istutat yhden puun.

Teknisiä lisätietoja:

Virkattu osa - 100 % kierrätyslankaa, Rpet-materiaali - kationista oxford-kangasta 55 % kierrätettyä lankaa, lycra-kangas - 80 % nailonia, 20 % elastaania, punokset - 60 % puuvillaa, 40 % PU

Pesuohjeet:

Konepesu matalassa lämpötilassa (mieluiten 30 asteessa). Suositellaan pestäväksi pesupussissa. Pesutablettia tai -kapselia voi käyttää. Ilmakuivaus suojattuna kuumuudelta, ei rumpukuivausta.

Tuote numero: PPZWR

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: