« Takaisin / Merkit / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear Circulation kaviosukat

79,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Våri: Silver
Silver Incrediwear Circulation kaviosukat
Black Incrediwear Circulation kaviosukat
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kaviosukat lyhentävät palautumisaikaa treenin jälkeen, nopeuttavat vammojen paranemista sekä toimivat kasteltuna kylmäpakkausten tavoin.

Incrediwear Equinen teknologia perustuu materiaaliin kudottuihin germanium ja hiili puolijohteisiin. Kehon lämpö vapauttaa negatiivisesti latautuneita ioneja, jotka stimuloivat soluvärähtelyä, mikä lisää verenkiertoa: hoidon kohteena oleva kudos saa merkittävästi enemmän happea ja ravintoaineita. Palautumis- ja toipumisprosessien aikana hevosen kudokset tarvitsevat enemmän ravintoaineita suorituskyvyn palauttamiseksi. Tämä koskee sekä kovan treenin ja kilpailujen aiheuttaman stressin jälkitilaa sekä akuuttien tapaturmien, tulehdusten ja vastaavien parantumista. Incrediwear Equinen tuotteet vaikuttavat heti, kun ne ovat kosketuksissa hevosen kehon kanssa, joten ne ovat siksi äärimmäisen monikäyttöisiä tapaturmien hoidossa ja hyvinvoinnin tukemisessa. Incrediwear-tuotteet tarjoavat sekä kompressiota että lämpöä, joten tuotteita voi käyttää myös tulehdustilojen ja monenlaisten vammojen hoidossa.

Tuoteominaisuudet:

  • Soveltuvat treenin ja/tai sairauden jälkeiseen palautumiseen ja toipumiseen
  • Lisäävät verenkiertoa, ravintoaineiden saantia sekä imunesteiden kiertoa
  • Soveltuvat ontumisen, ärsytyksen, turvotuksen jne. hoitoon
  • Välitön viilentävä vaikutus märkänä
  • Vaikuttaa positiivisesti imusuoniston toimintaan
  • Käytettävissä rajattomasti - ei ladattavia paristoja tai akkuja

Teknisiä lisätietoja:

34 % polyesteriä (sisältää hiiltä), 32 % nailonia (sisältää germaniumia), 27 % puuvillaa (sisältää germaniumia), 7 % elastaania.

Pesuohjeet:

Pesu hienopesuohjelmalla enintään 40 asteessa. Levitetään tasaiselle alustalle kuivumaan. Ei linkousta, valkaisua, silitystä tai kemiallista pesua.

Tuote numero: 332932

Lue arvosteluja:

Våri: