Mid-Season Sale on alkanut: Jopa 50 % alennusta valikoiduista kausituotteista! Säästä nyt

×

Bombers

Rajaa:
  • Rajattu haku:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:
Näyttää 16 tuotteita

Bombers on työskennellyt kuolainongelmien ratkaisemiseksi jo yli 30:n vuoden ajan. Tämä Australiassa perustettu yritys käyttää kaikissa kuolaimissaan ainutlaatuista värikoodijärjestelmää, jonka avulla kuolaimet voidaan jakaa ryhmiin niiden ominaisuuksien ja käyttötarkoitusten mukaan. Metalliton, sininen suukappale on Bombers-kuolaimien tunnusmerkki ja se auttaa sekä lisäämään syljeneritystä, että ylläpitämään lämpöä, minkä ansiosta hevoset kokevat nämä kuolaimet miellyttävämpinä.

Värikoodeilla merkittyjen kuolainten joukosta löytyy sinisellä merkittyjä kuolaimia, jotka sopivat herkkäkielisille ja päätään viskoville hevosille. Vihreällä värikoodilla merkityt kuolaimet sopivat neutraaleille hevosille, joilla perinteinen nivelkuolainkin toimii ja jotka eivät nosta päätään liian korkealle tai paina kädelle. Keltaiset kuolaimet sopivat hevosille, joilla on taipumusta pitää päätään liian korkealla ja ne rohkaisevat hevosta laskemaan päätään alemmas ja luonnollisempaan asentoon. Oranssit vaihtoehdot sopivat juuri päinvastaiseen käyttöön. Nämä kuolaimet on tarkoitettu hevosille, jotka laskevat päätään liian alas ja ne auttavat nostamaan hevosen päätä hellävaraisesti ylemmäs. Viimeinen värikoodi koskee erikoiskuolaimia, jotka on merkitty punaisella ja tarkoitettu harvinaisempien ongelmien ratkaisuun. Valikoimassa on esimerkiksi kuolain käännettävällä keskiosalla, jota voidaan muuntaa hellävaraisesta hieman kovemmaksi ratsastajan taitojen mukaan.

Esimerkkinä sinisen värikoodin kuolaimista on Happy Tongue, jossa on kiinteä suuosa, mutta hienovarainen kielentila, joka ehkäisee hevosta leikkimästä kuolaimella liikaa. Kielellä leikkiminen voi johtaa pään ravisteluun, kielen nostamiseen kuolaimen yli tai jopa kielen roikottamiseen. Tästä suukappaleesta on saatavilla useita eri malleja Full Cheek-nivelestä D-renkaisiin ja Pelham-kuolaimeen. Hellävarainen, sininen suukappale pitää hevosen suun kosteana, eikä tunnu liian kylmältä suussa, sillä sininen osa ei ole metallia.

Neutraalissa, tai vihreässä valikoimassa on nivelkuolaimia, sekä useita vaihtoehtoisia suukappalevaihtoehtoja, kuten korkkiruuvimalli, jonka kiemurainen pinta lisää kontrollia ja painetta suupieliin sekä kieleen. Keltaisella koodilla merkityissä kuolaimissa on kontrollilaatta, joka ehkäisee hevosta painamasta kuolaimen takaosaa kielellään. Nämä kuolaimet on suunniteltu rohkaisemaan hevosta kantamaan päänsä oikeassa asennossa, sekä laskemaan päätään alemmas. Ranskalainen suukappale sopii hevosille, jotka eivät pidä tavanomaisen nivelkuolaimen aiheuttamasta pähkinänsärkijäefektistä ja tämä kuolainmalli lisää myös mukavuutta auttaen samalla säilyttämään hyvän kontrollin hevoseen.

Oranssilla värikoodilla merkityissä kuolaimissa rolleriosat lisäävät kieleen ja suupieliin kohdistuvaa painetta, sekä tarjoavat enemmän kontrollia kokeneille ratsastajille tilanteissa, joissa hevonen ei kunnioita tavanomaisia kuolaimia. Rollerikuolaimet sopivat erityisesti hevosille, jotka eivät kunnioita suitsia, nojaavat kuolainta vasten ja painavat päänsä liian alas ratsastuksen aikana.

Viimeinen, punaisella värikoodilla merkitty kuolainryhmä sopii käytettäväksi kokeneille ratsastajille, ammattilaisille, sekä niille, joilla on riittävästi tietoa ja taitoa käyttää näitä kuolaimia turvallisesti ja vahingoittamatta hevosta. Punaisella koodilla merkittyjen kuolainten joukosta löydät epätavallisempia malleja, kuten Spinnerin, jonka keskellä olevat renkaat ehkäisevät hevosta heittämästä kieltään kuolaimen yli. Kirsikkarollerit sopivat erityisesti hevosille, jotka ovat kadottaneet herkkyytensä pitkän ajan kuluessa tai joilla on taipumusta kyllästyä nopeasti, tarve päästä leikkimään kuolaimella tai vaikeuksia keskittyä. Kaiken väriset kuolaimet ovat äärimmäisen laadukkaita ja jokainen kuolain on valmistettu huolellisesti kestämään käyttöä, sekä kehitetty avuksi korjaamaan erityisiä ongelmia.

Bombers-kuolaimia käyttävät hevoset ovat onnellisempia, terveempiä ja ymmärtävät ratsastajan avut helpommin ja selvemmin, kuin tavanomaisilla kuolaimilla ratsastetut hevoset. Jos et löydä Bombers-kuolaimien valikoimasta sopivan kokoista tai mallista kuolainta, Bombers valmistaa mielellään kuolaimen juuri sinun erityistarpeitasi varten. Horze on ylpeä saadessaan toimia tämän laadukkaan kuolainmalliston jälleenmyyjänä.

Lue lisää