Osta Sprenger KK Ultra Baucherkuolain Sensogan/Aurigan 16 mm | horze.fi

Sprenger KK Ultra Baucherkuolain Sensogan/Aurigan 16 mm

€ 159,75
€ 177,50
Hinnat sisältävät alv:n
Sprenger KK Ultra Baucherkuolain Sensogan/Aurigan 16 mm
Sprenger KK Ultra Baucherkuolain Sensogan/Aurigan 16 mm
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 7 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Sprenger KK Ultra Baucherkuolain Sensogan/Aurigan 16 mm
Kuvaus

Kuvaus

Tämä kuolain on täydellinen siirryttäessä kouluratsastuksessa nivelkuolaimesta kankikuolaimeen, koska se mahdollistaa täsmällisen vaikutuksen hevosen suuhun ja niskaan. Suoraan niskaan kohdistuva, hellävarainen paine saavutetaan kiinnittämällä ohjat alempaan renkaaseen ja poskihihna ylempänä olevaan pienempään renkaaseen. Yhdistettynä samanaikaiseen paineeseen kielellä, hevosen kaula ohjataan hellävaraisesti oikeaan asentoon. Ratsastaja voi saavuttaa yhdessä KK ULTRA -suukappaleen erinomaisten ominaisuuksien kanssa mahtavia tuloksia paremman ja vakaan tuntuman ansiosta.KK ULTRA - verrattuna tavallisiin kuolaimiin KK ULTRA -kolmipalakuolaimessa on pyöristetty, lyhyt ja 45 astetta eteenpäin taivutettu keskipala.Keskipalan taivutuksen ansiosta se lepää hellävaraisesti kielellä ja mahdollistaa hyvän tuntuman ja selkeät ohjasavut.Innovatiivinen KK ULTRA -kuolain hyödyntää hevosen kielen erinomaisen herkkää tuntoaistia, joka moninkertaistaa kuolaimen kautta annettavat signaalit. Kun ohjista vedetään, KK ULTRA -kuolaimen keskipala lepää edelleen kielellä puristamatta sitä ja renkaat rullaavat kielen päällä. Kielen tuntoaistia hyödynnetään ja se mahdollistaa selkeiden apujen antamisen.KK ULTRA -kuolaimen avulla ratsastajan ja hevosen välille saadaan verrattoman tarkka yhteys. Yleensä tuntuma paranee huomattavasti välittömästi KK ULTRA -kuolaimeen vaihdettaessa.Anatomisesti sopiva suukappale on erittäin miellyttävä hevoselle, koska ratsastaja voi antaa sen avulla pehmeämpiä apuja ja tukea hevosen liikettä harmonisesti.


Teknisiä lisätietoja:


Suukappale: kolmipala.Kuolaimen paksuus: 16 mm.Renkaiden halkaisija: 45 mm.Renkaiden tyyppi: baucher.


Tuote numero: 300709

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi