*ovh:sta - Yksittäisiä kappaleita isoilla alennuksilla
Ariat Ratsastussaappaat

Ariat Ratsastussaappaat

6 tuotetta
Ariat Heritage Contour II Field naisten ratsastussaappaat vetoketjulla Ariat Heritage Contour II Field naisten ratsastussaappaat vetoketjulla
Uusi

Ariat

Heritage Contour II Field naisten ratsastussaappaat vetoketjulla

320,00 €
(1)
Ariat Kelmarsh kumisaappaat

Ariat

Kelmarsh kumisaappaat

115,00 €
Ariat Palisade naisten ratsastussaappaat Ariat Palisade naisten ratsastussaappaat
Uusi

Ariat

Palisade naisten ratsastussaappaat

330,00 €
Saatavilla heti
Ariat Heritage Contour II H2O Insulated naisten ratsastussaappaat Ariat Heritage Contour II H2O Insulated naisten ratsastussaappaat
Uusi

Ariat

Heritage Contour II H2O Insulated naisten ratsastussaappaat

Alk. 345,00 €
OVH: 375,00 €
Ariat Palisade Cocoa naisten ratsastussaappaat Ariat Palisade Cocoa naisten ratsastussaappaat
Uusi

Ariat

Palisade Cocoa naisten ratsastussaappaat

330,00 €
Saatavilla heti
Ariat Ascent naisten ratsastussaappaat

Ariat

Ascent naisten ratsastussaappaat

290,00 €
(2)
Osta Ariat Ratsastussaappaat at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Ariat ratsastussaappaat - Mitä niiden taakse kätkeytyy?

Ratsastuskengät ja ratsastussaappaat ovat Ariat-merkin sydän. Beth Cross perusti brändin vuonna 1973 tarkoituksenaan kehittää hevosurheiluun innovatiivisia ja urheilullisia jalkineita, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Ariat on merkkinajohtaja uusien teknologioiden kehittämisessä hevosurheiluvarusteita, kuten ratsastussaappaita, varten. Maksimaalisen toiminnallisuuden takaamiseksi Ariat tekee tiivistä yhteistyötä biomekaniikan tutkijoiden ja laboratorioiden kanssa. Tällä tavalla huippusuorituskyvyn rinnalla on pystytty kehittämään täydellistä istuvuutta ja äärimmäistä käyttömukavuutta. Ratsastussaappaat erottuvat myös kestävyydessään. Lisäksi hevosurheilijat, kuten sinä, ovat testanneet kaikkia tuotteita laajasti tallilla, ratsastaessa ja luonnossa. Tällä tavalla loppukäyttäjät voivat olla varmoja, että tuotteet ovat sellaisia kuin niiden luvataan olevan. Olipa kyse ratsastussaappaista, jodhpureista tai  minichapseista, Ariat takaa laadun ja innovatiivisuuden.

Ariatin menestystuote - ratsastussaappaat

Olitpa sitten etsimässä klassisen tyylikkäitä ratsastussaappaita tai uusimpia innovaatioita, löydät Ariatilta laajan valikoiman molempia. Heritage Contour ratsastussaappaat antavat säärille kauniin muodon joustavien nauhojen ansiosta. Integroitu venyke takaa, että ratsastussaappaat istuvat tiiviisti pohkeeseen, jolloin ratsastajana saat hyvän tuntuman hevoseen. Integoitu kannustuki ehkäisee kannusten valumista ratsastaessa. DuratreadTM ulkopohjat pitävillä urilla on suunniteltu ratsastajille, ja niitä on testattu laajasti valmistusprosessin aikana. Kosteutta siirtävän vuoren ansiosta Ariat ratsastussaappaat takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden.