Anatomiset suitset

Anatomiset suitset

1 tuotetta
Kavalkade Levana Bridle

Kavalkade Levana Bridle

119,90 €

Osta Anatomiset suitset osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

William Micklem on suunnitellut Micklem suitset Horsewarelle. Hänen tavoitteensa oli ottaa hevosen anatomia paremmin huomioon suitsien suunnittelussa. Erityisen muotonsa ansiosta suitset eivät aiheuta painetta hevosen pään erityisen herkille alueille. Näitä alueita ovat niska, nenäluu, ylä- ja alaleuka, kieli, suupielet sekä kasvojen hermot.

Micklem suitsia on saatavissa kaksi eri mallia: ”Multi Bridle” ja ”Competition”. Monikäyttöisiä ”Multi Bridle” suitsia voi käyttää kuolaimen kanssa tai kuolaimettomana. Lisäosien avulla ”Multi Bridle” suitsia voi käyttää myös juoksutuskapsonina. Lisäksi siihen voi kiinnittää kuolainklipsit. Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista ”Competition” mallissa, koska ne eivät ole luvallisia kilpailuissa. Tavallisina suitsina kuolaimen kanssa käytettynä molemmat mallit ovat hyväksyttyjä kaikissa kilpailuissa.

Monien hevosten mielestä Micklem suitset ovat miellyttävämmät kuin perinteiset suitset. Hevoset ovat rauhallisempia ja vastaavat paremmin ratsastajan apuihin.