20% alennusta Horzen ja B Vertigon loimista!
Säästä nyt
Akvaario & Kalat

Akvaario & Kalat

Akvaariotarvikkeet pitävät lemmikkikalasi terveinä ja hyvin hoidettuina. Kalojen tarvikevalikoima sisältää hiekkaa, pieniä ja suuria akvaariokiviä, sekä lajitelman erilaisia ruokia ja lisäravinteita.
8 tuotetta

Akvaariotarvikkeita on saatavilla laaja valikoima, jonka avulla pidät akvaariosi raikkaan näköisenä.

Tee akvaariostasi rauhallinen keidas koristelemalla sen pohjaa erilaisilla värikkäillä ja eri kokoisilla kivillä, jotka luovat ihanan kodikkaan tunnelman kaloillesi. Hiekka ja muut elementit, kuten luonnollisen näköiset tekokasvit antavat vedenalaisten lemmikkiesi kodille rauhallisen ilmeen. Saat akvaariosi ulkonäköön vaihtelua erilaisilla väriyhdistelmillä ja materiaaleilla, kuten hiekalla, isoilla kivillä ja sileillä pikkukivillä, joita on saatavilla useita erilaisia ja eri värisiä. Tarjoa kaloillesi luonnollinen suojautumiskeino lisäämällä akvaarioon luonnollisen kaltaisia piilopaikkoja ja luolia.

Kalojen tarvikkeet, kuten ruoat ja lisäravinteet pitävät lemmikkisi terveinä ja elinvoimaisina.

Kalojen hoitotarvikkeet auttavat kalojasi uimaan iloisina päivästä toiseen. Valitse kalojen tarvikevalikoimasta ruoat, vitamiinit ja lisäravinteet, jotta voit tarjota terveellisen elämän akvaariossa eläville ystävillesi. Akvaarion asukkaille suunnitellut ruoat ovat saatavilla pakkauksissa, joista ruokaa on helppo tarjota. Tarjoa kaloillesi lisäravinteita ja ne pysyvät terveinä ja onnellisina pidempään.