« Takaisin / Merkit / Acavallo

Acavallo Acavallo Piuma Air-Release Featherlight takaa kohottava romaani

52,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Cinder Grey
Cinder Grey Acavallo Piuma Air-Release Featherlight takaa kohottava romaani
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Höyhenenkevyt Acavallo Piuma Air-Release takaa kohottava romaani on valmistettu EVA-materiaalista, joka on uusi, kevyt termoplastinen materiaali, joka tarjoaa hevoselle ja ratsastajalle ainutlaatuisia etuja Eli Matalan, mutta erittäin tehokkaan pehmusteen ja suojan hevosen selälle, kevyen kerroksen satulan alle sekä erinomaisen ilmankierron. Romaanin innovatiivinen rakenne muodostuu monista pienistä kohoumista, joissa olevat reiät luovat tehokkaan ilmanvirtauksen vaakasuunnassa. Pehmustavan ja iskuja vaimentavan vaikutuksen lisäksi kohoumat saavat aikaan raikkaan ilmanvirtauksen joka kerta, kun niihin kohdistuu painetta, mikä pitää hevosen selän miellyttävän kuivana. Tätä tehostavat lisäksi romaanin selkälinjassa olevat isot, nelikulmaiset aukot.

Tuoteominaisuudet:

  • Vedenpitävä
  • Helppohoitoinen
  • Myrkytön
  • Ympäristöystävällistä materiaalia
  • Kestää suuria lämpötilan vaihteluja

Pesuohjeet:

Pesu pesukoneessa (30 asteessa) tai käsin ämpärissä, jossa on vettä ja vähän pesuainetta. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Ei rumpukuivausta. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen tai lämmönlähteen yhteyteen. Ilmakuivaus.

Tuote numero: 342264

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: