Kevätale! Alennukset jopa -80 % *
Säästä nyt
Tietoa meistä
Tämä on Horze. Haluamme kertoa yrityksestämme, meille tunnusomaisista asioista sekä siitä, mikä erottaa meidät muista. Tapaa sponsoroimamme ratsastustiimi. Lue lisää vapaista työpaikoistamme. Toivomme palautetta ja rohkaisemme kysymään sekä kommentoimaan. Otathan yhteyttä meihin milloin vain.

Champions aim higher

Olemme erittäin ylpeitä lahjakkaasta ja ahkerasti työskentelevästä ratsastajatiimistämme. Meille he edustavat ratsastusmaailman tulevaisuutta. Jotkut heistä ovat tämän päivän johtavia lahjakkuuksia, kun taas toiset tulevat loistamaan kansainvälisillä kilpakentillä tulevaisuudessa. Ratsastajillamme on inspiroivaa kunnianhimoa, ja me tuemme heitä 100-prosenttisesti heidän unelmiensa saavuttamisessa.

Hailey Guard
USA
Kouluratsastus

Rakkaus hevosiin sai Haileyn aloittamaan ratsastusharrastuksen jo 5-vuotiaana. Hänen ratsastustaitonsa kehittyivät vuosien saatossa hänen säännöllisen treeninsä ansiosta useiden ratsastuslajien parissa. Guardian Dressagen aloittamisen jälkeen Hailey on esiintynyt omalla KWPN-tammallansa Dalwhinneyllä, ja yhdessä he ovat 2017 Region One 2nd Level Open ja 2nd Level Musical Freestyle -mestareita.

Ida Johansen
Norja
Esteratsastus

Ida sai ensimmäisen hevosensa 13-vuotiaana. Kun hän osti Lady Catalinan vuonna 2009, hän pääsi norjan maajoukkueeseen. Hänen tavoitteenaan senioriratsastajana ovat hyvät ja tasaiset tulokset Grand Prix-luokissa, sekä uusien ja nuorten hevosten treenaaminen seuraaville tasoille.

Ashley Kehoe
USA
Kenttäratsastus

Ashley ei syntynyt hevosperheeseen, mutta hän vaati päästä ratsastustunneille jo 4-vuotiaana. Päättäväisyytensä, luonnollisen lahjakkuutensa ja intohimonsa kaikkeen hevosiin liittyvään ansiosta hän ratsastaa nyt kenttäratsastaja Michael Pollardin kanssa treenaten samalla omaa hevostaan, D. A. Vittoriaa, seuraaville tasoille. Ashleyn tavoite on tulla menestyksekkääksi kenttäratsastajaksi ja tulevaisuuden aseeksi USA:n kenttäratsastusjoukkueessa.

Nina Braaten
Norja
Esteratsastus

Ratsastus on ollut suuri osa Ninan elämää 12-vuotiaasta lähtien. Hän on mm. voittanut henkilökohtaisen kullan Scandinavian Championship -kilpailussa ja oli mukana joukkueessa, joka voitti CSIO4*:n Norjan Grand Prixissä Drammenissa vuonna 2005. Hän on saavuttanut myös ensimmäisen sijan Nations Cup CSIO4* -kilpailussa Poznassa ja pronssia MM-kilpailuissa Favoritas-orilla.

Tina Lund
Tanska
Esteratsastus

Tina Lund saavutti jo nuorena ilmiömäisen menestyksen. Hänen saavutuksiaan ovat mm. 19 Tanskan mestaruutta, kaksi maailmancupin voittoa, EM-kulta ja useita kansainvälisiä Grand Prix-luokkia. Kilpailut ovat suuri osa Tinan elämää, hän asuu Dubaissa ja kilpailee suurissa kilpailuissa siellä.

Nicolai Lindbjerg
Norja
Esteratsastus

Nicolai asuu Pohjois-Norjassa ja pyörittää treenikeskusta siellä. Hän kilpailee seitsemällä hevosellaan kaikkialla Euroopassa, sekä henkilökohtaisesti että norjan joukkueessa. Hän on ollut sijalla 3 Norjan mestaruuskisoissa 2010 ja edusti Norjaa Macalanin maailmancupissa Belgiassa 2010 saavuttaen sijan 14.