Säästä jopa 30 % + Ilmainen toimitus! Osta nyt |

×
Valikoidut brändit
€ 34,96
€ 49,95
Kirjoitettu:

Ohut takki

kertoo tuotteesta Horze Irina naisten kevyt kesätakki

Ohkainen ja kevyt kesätakki. Miinuksena epämääräiset kokoerot. Kun edellinen koko oli hiukan pieni ja tilasin kokoa isomman, niin en eroa huomannut kuin hihojen pituudessa.

€ 48,96
€ 69,95
Kirjoitettu:

Hyvät perushousut

kertoo tuotteesta Horze Frost Rider naisten ratsastushousut

Housut on hyvät perushousut, miellyttävät päällä, kangas hyväntuntuista ja napakkaa. Otin 2x isomman koon kun mitä käytän normaalisti ja ovat sopivat mutta sen verran väljää on että pitkikset saa alle, hyvä niin. Kuitenkin hämää että nämä olisivat soveltuvat myös pikkupakkasille sellaisinaqn sillä housuissa ei ole esim lämmintä fleece tms vuorta. Ostin vuosi sitten toiset horzen pull on talviratsarit ja niissä on lämmin vuori eivätkä nekään yksistään pakkasille sovellu, mutta ovat lämpimämmät kuin nämä. Tästä syystä vähensin yhden tähden yleisarvosanasta. Muutoin ocat oikein passelit housut syksyn säille ja vielä hienonnäköisetkin. Itse ostin tarjoushinnalla mutta normaalihinta on liian kallis käyttötarkoitukseen nähden. Topatut ratsarit on paremmat.

€ 48,96
€ 69,95
Kirjoitettu:

Tekee tehtävänsä

kertoo tuotteesta Horze Aubrey takki naisille ja junior

Kaunis takki, ei paras mahdollinen hikiseen ratsastukseen, mutta kestää hyvin vettä ja näyttää hyvältä. Voisi joustaa enemmän hartioista, mutta sekin on vain tälläisen leveähartiaisen ongelma

€ 359,00
Kirjoitettu:

Todella kätevä klipperi!

kertoo tuotteesta Liveryman Kare Pro 100

Klipperi on pienempi kuin ajattelin, mutta kävi silti hyvin koko hevosen klippaamiseen. Klippasi hyvin paksun karvan, ja jälki oli siistiä. Tällä saa myös pään ja jalat hyvin ajeltua. Todella hiljainen, herkkä hevonen antoi klipata nätisti. Akku kesti juuri koko hepan klippaamisen. Olen todella tyytyväinen tähän!

€ 6,95
Kirjoitettu:

Kypärälaukku

kertoo tuotteesta Horze kypärälaukku

Kiva pussukka kanniskella vaikka muutakin, kuin vain kypärää. Ei olisi haitaksi, vaikka olisi vähän isompi.

€ 139,00
Kirjoitettu:

Aivan ihana

kertoo tuotteesta Horze Supreme Brooke naisten pitkä parkatakki

Todella hyvin istuva, napakka takki. Vielä ei ole pakkaset alkaneet mutta vaikuttaa lämpimältä. Hyvä materiaali ja vastaa hyvin kokoa

€ 39,95
Kirjoitettu:

Kiva paita, myös muuhun vapaa-aikaan!

kertoo tuotteesta Horze Andie naisten tekninen paita

Kiva paita, jonka hengittävä ominaisuus toimii. Paita myös kuivuu nopeasti. Hihat peukalon reiällä varustettuna, myös hyvä lisäominaisuus. Suosittelen!

€ 19,95
Kirjoitettu:

Uudet kesäsuosikit kotiin ja kisoihin!

kertoo tuotteesta Horze Evelyn naisten hengittävät käsineet

Mahtavat hanskat, kuin toinen iho! Ainoa miinus, että sateella helposti vähän liukkaat, mutta kuivalla kelillä pitokin on huippu. Mukavat ja tyylikkäät kun voi vaan sujauttaa käteen, eikä ole mitään sojottavia/kohloja tarrakiinnityksiä. Älä ota liian isoa kokoa, vaikka ovatkin napakat.

Asiakkaiden
suosima

Kirjoitettu:

HEI TAKKI ON OIKEEN HYVÄ.VALKOISET JOKASÄÄN NIIN SANOTUT KILVAN AJO HOUSUT NIISSÄ OLEVAT JALKALENKIT OLISI HYVÄ OLLA VAHVENPAA MEILLÄ KÄYTETTY N 10 KERTAA NE OVAT RIKKI JO YST.T.TARU KINNUNEN

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Lapsi ihastui housuihin, ja ne vaikuttivat minustakin ihan laadukkailta. Toimitus tapahtui annetun aika-arvion puitteissa.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kaikki sujui, tuote vastasi kuvausta, palvelu pelasi.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja ystävällisesti, tuote saapui juuri sellaisena kuin oli tilattukin. Loistavaa, että olette ottaneet Horzen omaan mallistoon värikkäitä lyhythihaisia teknisiä paitoja, kiitos siitä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kohtuullinen toimitusaika. Valtavan kokoinen laatikoo yhdelle parille ohuita hanskoja! Olisi minusta tulleet myös kirjeenä hyvin...

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Hyvin tyytyväinen ostokseen. Toiset samanlaiset jo käytössä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Selkeät sivut. Tuote tuli sovittuna aikana perille!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Tilaaminen oli helppoa ja nettisivuja oli helppo käyttää. Tuotteet vastasivat odotusta ja hinta-laatu suhde on hyvä. Kaikin puolin hyvintoimivaa!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Toimii aina!

Kirjoittaja: