Jopa 50 % alennusta sadoista tuotteista! Osta nyt |

×
BESTSELLERIT
Tuoreet uudet diilit
Näytä kaikki
Valikoidut brändit
€ 9,06
€ 12,95
Kirjoitettu:

Kangas ei toimi hupussa

kertoo tuotteesta Horze Supreme Dark Reflective Safety korvahuppu

"uimapukukangas" ei oikein toimi korvahupuissa. On liukas ja hiostava, ja lisäksi otsalle tuleva osa lepattaa tuulessa, koska kangas on niin kevyt. Koko oli pienehkö, huppu ei normaalikokoisella fullilla riitä suitsien alle korvien takaa.

€ 37,95
Kirjoitettu:

Ihan kohtuulliset suojat

kertoo tuotteesta Horze ProSoft suojat

Pidemmällä käytöllä alimmainen tarra irtoaa. Aluksi olivat todella hyvät tarrat, nyt alkaneet vähän pysyä huonommin. Takajaloissa omalla hevosellani hiersi verelle. Etujaloissa ei hiertänyt. Mukavan pehmeät ja jämät suojat

€ 89,95
Kirjoitettu:

todella mukavat ja istuvat housut

kertoo tuotteesta Horze Nordic Performance naisten ratsastushousut siliko

Olen tarkka housujen istuvuudesta, mukavuudesta, käytännöllisyydestä ja ulkonäöstä. Näissä housuissa on kaikkea niitä ominaisuuksia. Housut ei hierrä, purista eikä ahista, sopivan kokoiset, vyötärö tarpeeksi korkea ja pituus oikea. Pitoa on housuissa juuri sopivasti. Toivottavasti kestävät usean pesun.

€ 179,00
Kirjoitettu:

Paras loimi joka suojaa edestäkin täysin!

kertoo tuotteesta Horze Avalanche Horze Avalanche 1200 denierin välikausiloimi 150 g

Kestävä, hyvälaatuinen loimi. Toimii monessa kelissä ja helpottaa arkea. Istuu hyvin päällä eikä valu mihinkään suuntaan.

Alk. € 69,96
Kirjoitettu:

Horze Desiree kokopaikkaiset housut

kertoo tuotteesta Horze Desiree naisten kokopaikkaiset ratsastushousut

Housut on olleet miellyttävät, hyvät jalassa. Viininpunaisessa värissä huomasin oudon hajun, vähän kuin kumi tms. Ei lähteny tuulettamalla, eikä pesussa. Muissa väreissä en ole huomannut tuota.

Alk. € 143,10
Kirjoitettu:

Laadukkaan oloinen loimi räntäsateeseen

kertoo tuotteesta Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic Medium -ulkoloimi irrotettavalla kaulakappaleella, 220 g

Loimi on kaunis, toimivan, laadukkaan ja kestävän oloinen. Käytetty vasta 1kk, mutta toistaiseksi ei mitään moitittavaa. Etelä-Suomen räntäkeleihin 220g taisi olla vähän liian paksu klippaamattomalle puokille. Mallistosta en löytänyt kevyempää irrotettavalla kaulakappaleella?

Alk. € 83,40
Kirjoitettu:

Kevyet ja pehmeät

kertoo tuotteesta Muck Boot Arctic Adventure saappaat

Muuten erinomaiset, kevyet ja pehmeät saappaat mutta valitettavasti melko kapealestiset. Ei siis käy leveään jalkaan, varsinkaan jos haluaisi villasukat.

€ 39,95
Kirjoitettu:

Parhaimmat!

kertoo tuotteesta Horze Active naisten ratsastushousut silikonipainatetuilla kokopaikoilla

Todella mukavat päällä. Kesällä sopivan vilpoisat, -10 pakkasessakin olen pärjännyt. Pito huomattavasti parempi mitä odotin, ensimmäisillä ratsastuksissa tuntui kuin ei satulasta pääsisi irti. Reilussa puolessavuodessa useamman kerran viikossa ratsastaen kuluneet jonkun verran, mutta niin halvat etten suuria odottanutkaan. Myös kivan näköiset. Hinta-laatu kohdallaan, ehdottomasti ostan saman mallin jatkossakin.

Asiakkaiden
suosima

Kirjoitettu:

HEI TAKKI ON OIKEEN HYVÄ.VALKOISET JOKASÄÄN NIIN SANOTUT KILVAN AJO HOUSUT NIISSÄ OLEVAT JALKALENKIT OLISI HYVÄ OLLA VAHVENPAA MEILLÄ KÄYTETTY N 10 KERTAA NE OVAT RIKKI JO YST.T.TARU KINNUNEN

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Lapsi ihastui housuihin, ja ne vaikuttivat minustakin ihan laadukkailta. Toimitus tapahtui annetun aika-arvion puitteissa.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kaikki sujui, tuote vastasi kuvausta, palvelu pelasi.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja ystävällisesti, tuote saapui juuri sellaisena kuin oli tilattukin. Loistavaa, että olette ottaneet Horzen omaan mallistoon värikkäitä lyhythihaisia teknisiä paitoja, kiitos siitä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kohtuullinen toimitusaika. Valtavan kokoinen laatikoo yhdelle parille ohuita hanskoja! Olisi minusta tulleet myös kirjeenä hyvin...

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Hyvin tyytyväinen ostokseen. Toiset samanlaiset jo käytössä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Selkeät sivut. Tuote tuli sovittuna aikana perille!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Tilaaminen oli helppoa ja nettisivuja oli helppo käyttää. Tuotteet vastasivat odotusta ja hinta-laatu suhde on hyvä. Kaikin puolin hyvintoimivaa!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Toimii aina!

Kirjoittaja: