20 € alennusta kaikista yli 100 € tilauksista! HZSPRING |

×
Kampanjatuotteet
BESTSELLERIT
Tuoreet uudet diilit
Näytä kaikki
Valikoidut brändit
€ 89,00
Kirjoitettu:

Hyvä ostos

kertoo tuotteesta B Vertigo Jenny -naisten ratsastustrikoot silikonipainatetuilla kokopaikoilla

Nyt oli eka kertaa päällä ja tuntuivat tosi hyviltä jalassa. Istui napakasti, mutta ei kiristänyt tai puristanut mistään. Mukavan korkea vyötärö. Hyvä tuntuma satulaan, napakka muttei liian. En tykkää niistä housuista joissa on liian nihkeät paikat. Voin suositella!

Alk. € 23,98
Kirjoitettu:

Hyvät perus talvisaappaat

kertoo tuotteesta Thermo Tall -saappaat

Mukavat ja vedenkestävät. Tuntuma hevoseen kärsii varren paksuudesta, mutta kylmä ei tule.

€ 29,95
Kirjoitettu:

Hyvät

kertoo tuotteesta Horze Madison -naisten silikonipainatetut trikoot

Koko oli hyvä ja housut ovat mukavat päällä. Ne pysyvät hyvin liikkuessakin päällä! Suosittelen. Gripit ovat pitävät eikä kulu helposti.

Alk. € 38,95
Kirjoitettu:

En pitänyt mallista

kertoo tuotteesta Pfiff Thea -kokopaikkaiset ratsastushousut

Koko oli normaali, mutta en tykännyt siitä miten paikka oli ommeltu takaa. Ne pussittivat takaa koska paikassa ei ole saumaa takana. Housut olivat muuten hyvät.

€ 10,46
€ 14,95
Kirjoitettu:

Ihku Pipo

kertoo tuotteesta Horze-neulottu pipo

Ihanan pehme,laadukas,väljä mallinen pipo,väri kuin kuvassa.Teksti jäykkää kirjailua mutta ei ole haitaksi,Suosittelen.

€ 97,00
Kirjoitettu:

Ihanat

kertoo tuotteesta Back On Track Quick Royal tallisuojat

Botin tallisuojat ovat olleet uskomattomat. Olen pitänyt tuotteita tähän mennessä vaan kalliina ja huuhaana. Ostimme 20vuotiaalle tammalleni suojat taka jalkoihin koska niissä oli vanhalle hevoselle tyypillistä turvotusta. Totuttelu jakson jälkeen kahtena yönä suojat olivat jaloissa ja turvotus poissa. Nyt loppui linimenttien käyttö koska nämä ovat paljon tehokkaammat. Ostimme parin kuukauden jälkeen myös etu jalkoihin omansa. Hevonen nuortui ja eläinlääkärit eivät meinaa uskoa miten kuivat ja terveet jalat ovat. Osteopaatti myös kehuskeli ala nivelien liikeet olevan hyvät. Talvi jaksona suojat ehdottomat, meillä ollut ruununrajat kaksi kertaa auki. Botit jalkaan ja tsädäää seuraavana päivänä haava on kuin viikko sit tullut. Eikä imppareita. Ihanat tuotteet. Pysyvät hyvin jalassa eikä oikeestaan saa edes laitettua liian kireälle koska patjat ovat niin pehmeät. Tekisi mieli itsekin käyttää. Hintansa väärti.

€ 289,00
Kirjoitettu:

Suosittelen!

kertoo tuotteesta Wahl langaton klipperi Avalon sis. leikkuupään

Kätevä klipperi koko hevosenkin klippaukseen. Ei johtoa, joten helppo vain ladata ja klippailla kun haluaa. Helppo myös ottaa mukaan, sekä tehdä yksityiskohdat. Kaverin kone alkoi reistailemaan vuoden käytön jälkeen mutta omani on 6kk kestänyt hyvin kokovuotisessa klippauksessa.

€ 239,00
Kirjoitettu:

Mukava, laadukas ja hyvännäköinen kypärä

kertoo tuotteesta Back on Track EQ3 LYNX PU-nahkapintainen kypärä

Todella hyvännäköinen ja laadukas ratsastuskypärä, joka on kuitenkin hinnaltaan järkevä. Omaan päähän moni kypärä on liian ”matala”, mutta tämä sopi hyvin. Säätömahdollisuudesta iso plussa, saa juuri omaan päähän sopivaksi. Olen käyttänyt normaalisti koon 58/59 kypärää ja tässä arvoin hetken kumman koon otan; päädyin M-kokoon, koska L-koossa jäi sivuille tyhjää tilaa ja se heilui päässä. Sovitin useampa merkkiä ja mallia, mutta tämä oli ehdottomasti yli muiden. Nahkapinta on tyylikäs ja glittertereet on kiva yksityiskohta. Hyvät ilmastointiaukot. Leukaremmissä hyvät säätömahdollisuudet sekä kunnollinen irroitettava pehmuste, samoin kypärän sisäpuolella on hyvät irroitattavat pehmusteet. Vähän jännitän kestääkö nahkapinta ulkona ratsastamista, mutta ajattelin käsitellä pinnan jollain vettä hylkivällä nahkasuojalla. Olen itse pelkkä harrastelija, mutta tällä kehtaa varmasti mennä myös kisoihin ja MIPS-järjestelmä on varmasti todella tärkeä ominaisuus erityisesti esteratsastajille. Taattua BoT-laatua!

Asiakkaiden
suosima

Kirjoitettu:

HEI TAKKI ON OIKEEN HYVÄ.VALKOISET JOKASÄÄN NIIN SANOTUT KILVAN AJO HOUSUT NIISSÄ OLEVAT JALKALENKIT OLISI HYVÄ OLLA VAHVENPAA MEILLÄ KÄYTETTY N 10 KERTAA NE OVAT RIKKI JO YST.T.TARU KINNUNEN

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Lapsi ihastui housuihin, ja ne vaikuttivat minustakin ihan laadukkailta. Toimitus tapahtui annetun aika-arvion puitteissa.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kaikki sujui, tuote vastasi kuvausta, palvelu pelasi.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja ystävällisesti, tuote saapui juuri sellaisena kuin oli tilattukin. Loistavaa, että olette ottaneet Horzen omaan mallistoon värikkäitä lyhythihaisia teknisiä paitoja, kiitos siitä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Kohtuullinen toimitusaika. Valtavan kokoinen laatikoo yhdelle parille ohuita hanskoja! Olisi minusta tulleet myös kirjeenä hyvin...

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Hyvin tyytyväinen ostokseen. Toiset samanlaiset jo käytössä.

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Selkeät sivut. Tuote tuli sovittuna aikana perille!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Tilaaminen oli helppoa ja nettisivuja oli helppo käyttää. Tuotteet vastasivat odotusta ja hinta-laatu suhde on hyvä. Kaikin puolin hyvintoimivaa!

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Toimii aina!

Kirjoittaja: