« Takaisin / Ratsastaja / Ratsastuskypärät & Turvaliivit / Ratsastuskypärät

Horze Horze Triton Galaxy ratsastuskypärä

OVH: -20% alennusta
79,99 €
OVH: 99,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 61 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Sininen/Savunharmaa
Sininen/Savunharmaa Horze Triton Galaxy ratsastuskypärä
Kokotaulukko
Koko Koko Size
52-54 S 6.5"-6.75"
54-56 M 6.75"-7"
56-58 L 7"-7.25"
59-61 XL 1.38"-7.5"
Takaisin

Koko-ohjeet: Kypärät
Kaikki taulukon koot ovat ruumiinosien mittoja, eivät tuotteen mittoja. Mittaa pääsi ympärysmitta mittanauhaa käyttäen. Mittaa hieman korvien yläpuolelta, keskeltä otsaa ja takaraivon kautta ympäri. EU-koot pään ympärysmitoissa ilmoitetaan senttimetreissä. Kypärän tulee istua niin alhaalla kuin mahdollista ja niin napakasti, ettei kypärä heilu päätä ravistettaessa.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Suojaa päätäsi tällä uudella tavalla muotoillulla, täysin hyväksytyllä ja fiksun näköisellä kypärällä, jossa näkyy Horzen tyylikkyys.

Horze on ylpeä esitellessään uuden, erinomaisesti istuvan ratsastuskypäränsä. Kypärästä on saatavilla neljä säädettävää kokoa, joiden remmit ja leukahihna on päällystetty miellyttävällä mikrokuitukankaalla. Myös ulkopinta on päällystetty mikrokuitukankaalla, joka takaa puhdaslinjaisen ja klassisen ulkonäön. Kypärässä on ABS-kuori ja valkoinen EPS-vaahtomuovi kulkee irrotettavan, ilmastoidun vuorauksen myötäisesti. Etu- ja takaosan ilmastointiaukkojen yhteensopivat värit, parempi ilmankierto ja mukava istuvuus tekevät tästä kevyestä, mutta tukevasta kypärästä täydellisen hankinnan jokaiselle ratsastajalle. Kypärän etupaneeliin on saatavilla kuusi erilaista värivaihtoehtoa. Hyväksytty CE 1384 ja VG1 turvallisuusvaatimusten mukaan. Tästä kypärästä on saatavilla erilaisia värivaihtoehtoja.

Tuoteominaisuudet:

  • Täysin hyväksytty turvallisuusvaatimusten mukaan
  • Saatavilla neljä säädettävää kokoa
  • Remmit ja leukahihna on päällystetty miellyttävällä mikrokuitukankaalla
  • Puhdaslinjainen, klassinen tyyli
  • ABS-kuori, valkoinen EPS-vaahtomuovi
  • Irrotettava, ilmastoitu vuoraus
  • CE 1384 ja VG1

Tuote numero: 30048

91% asiakkaistamme on sitä mieltä, että tuotteen mitoitus on normaali, 6% asiakkaistamme on sitä mieltä, että tuotteen mitoitus on pieni
Pieni
3
Normaali
49
Suuri
2

Lue arvosteluja:

Våri: