Hyönteisloimet ponille

Hyönteisloimet ponille

4 tuotetta
Horseware Mio Pony ötökkäloimi

Horseware Mio Pony ötökkäloimi

49,95 €
(3)
Horseware Amigo Petite Bug Rug ötökkäloimi Horseware Amigo Petite Bug Rug ötökkäloimi
OVH -46%

Horseware Amigo Petite Bug Rug ötökkäloimi

44,99 €
OVH: 83,95 €
(1)
Horseware Amigo Hoody Pony ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella Horseware Amigo Hoody Pony ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella

Horseware Amigo Hoody Pony ihottumaloimi kiinteällä kaulakappaleella

120,00 €
(1)
Horseware Amigo Bug Rug Pony ötökkäloimi Horseware Amigo Bug Rug Pony ötökkäloimi

Horseware Amigo Bug Rug Pony ötökkäloimi

99,95 €
Saatavilla heti
Osta Hyönteisloimet ponille at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Ponin hyönteisloimet ovat erinomainen suoja purevilta hyönteisiltä

Poniomistaja ei selviä ilman hyönteisloimea eli kärpäsloimea, olipa kyse sitten ratsastusloimesta tai tavallisesta loimesta laitumelle. Kesä on ihanaa aikaa ulkona oleskeluun, mutta se tuo mukanaan myös kiusalliset hyönteiset. Nämä purevat ja pistävät hyönteiset eivät ole vain häiritseviä, vaan saattavat myös aiheuttaa tulehduksia ja allergiaa, mistä syystä ponia tulee suojata niiltä niin hyvin kuin mahdollista.

Horzen valikoimassa on lukemattomia malleja, joista löydät ponisi tarpeisiin ja makuusi sopivan mallin, joka on myös oikean kokoinen ponillesi. Valikoimassa on hyönteisloimia sekä kaulakappaleella että ilman.

Ponin suojaaminen hyönteisiltä

Ehkäise hyönteisten pääsy talliin ja käytä ulkona hyönteisloimea, jolloin voit nauttia kesästä enemmän. Tutustu laajaan ponien hyönteisloimien mallistoomme ja valitse ponillesi sopiva ja itsellesi mieleinen, täydellinen hyönteisloimi, joka suojaa poniasi koko kesän.

Suosituimmat kategoriat